Zambetul sanatos este cel mai important accesoriu scolar!

0

Sunt foarte multe de facut inainte de inceperea scolii, asa incat uneori uitam ca zambetul sanatos este cel mai important accesoriu scolar al copiilor nostri!

 

De aceea ne-am gandit ca ar fi binevenita o intalnire la care sa puteti discuta direct cu specialistii Teddy Care si puteti pune intrebari despre toate aspectele care va preocupa legate de sanatatea dentara a copilului dvs.

zambetul sanatos este cel mai important accesoriu scolar

Va invitam asadar sambata, 2 septembrie 2017, de la ora 10.00, la Teddy Care (Str. Smeurei nr. 58, et. 2 – Galeriile Praxis), sa aflati de la specialistii nostri de ce este necesara o consultatie stomatologica inainte de inceperea scolii, dar si multe alte informatii despre cum ii puteti ajuta pe copii sa-si mentina zambetul sanatos si frumos. Nu uitati ca intotdeauna este mai usor sa previi decat sa tratezi!

Ursuletul Teddy v-a pregatit, in plus, multe surprize, dar si un pret special la pachetul de igienizare, pentru ca zambetul sanatos este cel mai important accesoriu scolar al copiilor nostri :

Consultatie, plan de tratament, detartraj, periaj profesional si fluorizare la doar 200 lei (pret intreg: 360 lei).

Mai multe informatii si programari la  0348 42 12 22 sau 0762 63 77 43!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.