Vizita la stomatolog si bugetul necesar

0

La inceput de an, stabilim obiective si ne propunem sa punem bani deoparte pentru diverse lucruri necesare familiei. Va recomandam sa incadrati in bugetul anual si tratamentele dentare pentru copii, indiferent de varsta acestora. Sanatatea orala influenteaza starea generala de sanatate a organismului, asa ca nu e indicat sa faceti compromisuri atunci cand este vorba despre copilul dumneavoastra. Stim ca vizitele la stomatologie pot insemna cresterea semnificativa a bugetului, asa incat ne dorim sa va venim in ajutor in acest sens: acum, la Teddy Care, planul de tratament este mai accesibil bugetului familiei.

Importanta sanatatii orale pentru copii

vizita la stomatolog,bugetul si preturi

Multi parinti nu constientizeaza ca tocmai amanarea vizitei la dentist duce la agravarea starii de sanatate a dintilor copiilor. Acest lucru atrage dupa sine o durata de tratament mai lunga, un plan de tratament mai complex si un cost mai ridicat per total. In plus, daca prima vizita la stomatolog se face in conditii neplacute pentru copil – cand il doare ceva –, acesta va fi speriat, nu va coopera si va asocia pe viitor cabinetul stomatologic si medicul dentist cu durerea si frica.
O alternativa avantajoasa pe termen lung este sa aveti in vedere un plan care sa includa o consultatie stomatologica si o igienizare completa (detartraj, periaj si fluorizare). Pentru mentinerea sanatatii dintilor, medicii nostri dentisti recomanda ca igienizarea sa se faca o data la 6 luni, chiar daca copilul are 3 ani sau este adolescent.

Tot la categoria preventie se incadreaza cu rezultate notabile sigilarea dintilor de lapte si a dintilor permanenti (incepand cu sensibilul molar de 6 ani).
Nu ignorati tratarea dintilor de lapte, gandindu-va ca oricum vor cadea, acestia ofera copilului posibilitea de a se alimenta corespunzator, pastreaza spatiul pentru eruptia corecta a dintilor definitivi, ajuta la dezvoltarea vorbirii, iar un zambet frumos ofera confort psihic si incredere in sine.

Noua lista de preturi Teddy Care

Fiecare copil ar trebui sa beneficieze de tratamente dentare de calitate si la timp! Pentru ca ne dorim sa vedem cat mai multi copii si adolescenti zambind, am facut posibila incadrarea cu usurinta in bugetul familiei a tratamentelor stomatologice oferite de clinica Teddy Care. Va invitam sa faceti cunostinta cu noua lista de preturi si sa va programati copilul la o consultatie stomatologica gratuita.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.