Ursuletul Teddy a implinit 5 ani!

0

In fiecare an la inceputul lunii iulie ii sarbatorim, asa cum v-am obisnuit deja, pe cel mai prietenos ursulet si toate ajutoarele sale de la Teddy Care.
Casuta lui Teddy nu ar fi insa la fel de vesela si colorata fara voi, dragii nostri, cei care ne inseninati fiecare zi cu zambetele voastre sincere. Ne bucuram si va multumim ca si in acest an ne-ati acordat increderea dvs., alegandu-ne pe noi pentru a-i trata pe copiii dvs.

ursuletul Teddy a implinit 5 ani

Va promiteam cu un an in urma ca vom mentine standardele de calitate cu care v-am obisnuit – ne-am tinut promisiunea, pentru ca micii nostri pacienti sunt cei mai importanti pentru noi, iar compromisurile in ceea ce priveste calitatea tratamentelor nu isi au locul in munca noastra de zi cu zi.
Sarbatorim cei 5 ani alaturi de o echipa care a a crescut si a invatat continuu, pentru ca prioritatea noastra principala este sa le putem oferi pacientilor nostri cele mai bune servicii, dar si informatiile de care au nevoie pentru a-si mentine sanatatea dentara. Iar fara aceasta echipa minunata, talentata, empatica, vesela si primitoare nu am fi fost aici, nu ne-am fi bucurat de atatea realizari.
Cel de-al cincilea an al lui Teddy a insemnat pacienti noi, dar si noi colegi, specializari, multe ore de munca rasplatite cu zambete sanatoase si prieteni noi – si pentru ca Teddy are tot mai multe povesti de spus si stie cel mai bine ca sa previi e mult mai usor decat sa tratezi, va pregateste o mare supriza. Ramaneti, asadar, alaturi de noi, veti fi primii care afla!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.