Un an nou, un zambet nou si sanatos!

0

Daca la inceputul anului ati pus si sanatatea, inclusiv cea dentara, pe lista lucrurilor pe care vreti sa le imbunatatiti, iata ce va recomanda specialistii Teddy Care pentru a incepe un an nou cu un zambet nou si sanatos!

1. Consumati mai multe fructe si legume

Primul pas spre un zambet sanatos, dar si spre un sistem imunitar mai bun (la randul lui esential pentru prevenirea afectiunilor gingivale), este o dieta echilibrata. Mai multe fructe si legume incluse in dieta va vor furniza necesarul de antioxidanti naturali care sa tina deoparte cariile.

un an nou, un zambet nou si sanatos

2. Mai putin zahar

Gustarile si sucurile dulci sunt tentante, insa moderatia este si in acest caz cuvantul de baza. Anul acesta, incercati sa reduceti cantitatea de zahar consumata de familia dvs. Nu-i veti ajuta astfel doar sa-si imbunatateasca sanatatea generala, ci si sa previna cariile dentare si durerile de dinti. Iar daca mai gustati din cand in cand si ceva dulce, tineti minte ca un pahar cu apa va va ajuta sa indepartati resturile.

3. Imprieteniti-va cu ata dentara

Cei mai multi suntem constienti de importanta periajului dentar zilnic, insa ignoram cel mai important mijloc aditional de igiena orala: ata dentara. Ar trebui sa stiti ca folosirea acesteia este singurul mijloc care asigura indepartarea placii dentare din spatiile interdentare – adica exact locul unde incep sa se dezvolte cariile dentare. Asigurati-va ca folosirea atei dentare este primul obicei sanatos deprins de membrii familiei dvs. anul acesta, vor fi astfel feriti atat de afectiuni dentare, cat si de cele conexe, cu efecte asupra intregii stari de sanatate. Asadar, daca va doriti un zambet nou si sanatos, amintiti-va ca secretul pentru a-l obtine este folosirea atei dentare!

4. Vizitati ortodontul

Anul acesta poate fi cel in care sa obtineti zambetul mult dorit! Daca va doriti sa corectati o muscatura anormala cauzata de un accident sau de anumite obiceiuri vicioase din copilarie, programati o consultatie ortodontica. Aparatul dentar nu corecteaza doar inghesuirile dentare sau dintii strambi, ci si estetica de ansamblu a zambetului. In cadrul unei consultatii ortodontice veti afla atat motivul pentru care aveti nevoie de tratament, momentul optim pentru inceperea tratamentului ortodontic, ce tratament se va folosi si ce tip de aparat este indicat, durata tratamentului cu aproximatie, dar si costul planului de tratament. Tot in cadrul consultatiei veti afla ce se va intampla si care sunt problemele pe termen lung daca nu se va urma un tratament ortodontic. Ca fapt divers, foarte multi adulti se hotarasc sa urmeze un tratament ortodontic in paralel cu copiii lor, asa incat anul acesta poate fi cel in care puteti obtine in sfarsit zambetul mult visat!

5. Programati-va la o consultatie stomatologica gratuita oferita de Teddy Care!

Inceputul anului este cel mai bun moment pentru a va programa la o consultatie stomatologica. Doua controale stomatologice pe an va ajuta sa preveniti afectiunile dentare, dar si sa le depistati in stare incipienta pe cele deja instalate. La Teddy Care va oferim prima consultatie gratuit, sunati-ne pentru o programare!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.