ico

Tratamente

Clinica stomatologica pentru copii si adolescenti Teddy Care este locul unde profesionalismul se imbina cu dragostea pentru copii si grija pentru a garanta perfectiunea fiecarei proceduri.

Suntem de parere ca pentru a oferi tratamente dentare de inalta calitate trebuie sa punem intotdeauna inainte copilul si nevoile sale. De aceea, echipa noastra de cadre medicale este pregatita in stomatologia pediatric si in comunicarea cu copiii de toate varstele. Astfel sunt create conditiile pentru o experienta pozitiva si dezvoltarea unei relatii bazate pe incredere cu copilul si familia acestuia. Aceasta este cheia unei sanatati dentare pentru intreaga viata si cea mai buna cale de a elimina frica de medicul dentist si anxietatea pe care copilul sau adolescentul o poate resimti in viitor, chiar in perioada de adult.

tratamente dentare

La clinica Teddy Care copiii si adolescentii pot beneficia de toata gama de tratamente dentare realizate cu materiale speciale pentru ei:
•  Tratamente de profilaxie – educatie dentara, igienizare, detartraj, fluorizare, sigilare dinti temporari si permanenti pentru prevenirea cariilor;
•  Tratamente odontale si endodontice – obturatii si tratamente de canal pentru salvarea dintilor de lapte si permanenti, pivoti, pulpectomie;
•  Chirurgie pedodontica – extractii dinti temporari si permanenti;
•   Protetica dinti permanenti – coroane metalo-ceramice/ceramica pe zirconiu/metalo- acrilica/ integral ceramica, veneers (fatete ceramice);
•   Ortodontie si o gama completa de aparate dentare pentru tratarea anomaliilor dento-maxilare;
•   Anestezii speciale pentru copii;
•   Tratamente pentru afte si gingivite;
•   Realizarea de gutiere pentru Bruxism si gutiere de protectie pentru sportivi.

In cadrul unei consultatii gratuite vei afla care este starea de sanatate oro-dentara a copilului sau adolescentului tau precum si toate detaliile referitoare la tratamentele si costurile necesare.

Din dorinta de a te sustine am mai abordat la aceasta categorie subiecte sensibile, care necesita o atentie deosebita, pentru a asigura un zambet sanatos copilului si viitorului adolescent: cum sa prevenim afectiunile carioase, cum sa tratam cariile chiar si la dintii de lapte, particularitatile molarilor de 6 ani si avulsia dentara.

De asemenea, pe blog veti gasi permanent articole de educatie medicala si despre tratamente stomatologice.

Share Button
*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.