Teddy sustine Ora Pamantului

0

TeddyCare va invita sa luati parte la o campanie unica in istorie la nivel mondial, care are ca scop constientizarea problemelor pe care le are la ora actuala mediul inconjurator. Evenimentul a inceput in 2007 si se dezvolta pe an ce trece prin puterea si constiinta oamenilor, ca viitorul aceste planetei, precum si al copiilor nostrii, este in mainile noastre, a oamenilor de astazi.

Ora Pamantului ” se desfasoara anul acesta in data de 31 Martie incepand cu ora 20:30 -21:30 si trebuie sa reprezinte momentul unei schimbari profunde in atitudinea fiecaruia fata de mediul inconjurator!Pentru asta va invitam sa va alaturati echipei noastre, sa stingeti luminile, sa va luati partenerul/a de mana, sa socializati in aer curat cu prietenii, cinati la lumina lumanarii, sa va oferiti o ora de liniste, Ora Pamantului!

ora pamantului

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.