Sarbatorim 4 ani de zambete sanatoase!

0

La inceputul lunii iulie, Teddy Care, prima clinica stomatologica din Pitesti dedicata copiilor si adolescentilor, a implinit 4 ani!

A fost un an frumos si plin, in care ne-am imbogatit echipa cu noi colegi si am redat sanatatea multor zambete.

4anidezambetesanatoase

Un an in care am am avut bucuria ca, datorita voua, pentru ca ne-ati ales pe noi, sa putem intoarce o parte din ceea ce am primit, sub forma unor tratamente stomatologice de calitate, catre copiii din cateva centre de plasament din Pitesti. Sa vedem atatea zambete sanatoase si bucuria de pe chipul acestor copii e cel mai frumos cadou la aniversarea noastra!

In acest moment special pentru noi, recunostinta noastra se indreapta si spre colegii nostri, intreaga echipa a clinicii stomatologice Teddy Care, fara profesionalismul, daruirea si dragostea lor pentru copii nu am fi reusit sa realizam atatea lucruri frumoase. Am evoluat impreuna in toti acesti ani, specializandu-ne continuu, pentru a putea oferi servicii stomatologice de cea mai buna calitate alaturi de o abordare personalizata pentru fiecare dintre micii nostri pacienti. Ne bucuram ca am gasit modalitatea de a le starni curiozitatea fata de ce se intampla in cabinet si reusim sa trecem impreuna peste toate temerile, sa gasim calea de a-i convinge cat e de important sa-si ingrijeasca dintisorii, asa incat de fiecare data ne intampina cu zambete si ne trec pragul cu placere. Si o alta mare realizare pentru noi este faptul ca, odata cu cei mici, si parintii lor invata cum sa aiba grija de sanatatea dentara a copiilor si inteleg ca este mai usor, mai putin dureros si mai putin costisitor sa previi decat sa tratezi.

Va multumim ca ne-ati acordat increderea de a-i trata pe copiii vostri si ca ne-ati devenit prieteni, va promitem ca standardele noastre vor fi cel putin la fel de inalte si pe viitor!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.