Rivalitatea intre frati - atelier pentru parinti

0

Dragi parinti, va invitam la un atelier dedicat intelegerii intre frati pe 7 noiembrie, la ora 18:00, sustinut de psiholog Delia Raduca la Clubul lui Teddy.
“Nu ii mai suport cand se cearta!”, sau “Toata ziua se tachineaza si isi iau jucariile unul altuia”, sau “Pot sa ma inteleg cu ei doar cand sunt cu fiecare din ei separat” – spun multi dintre parintii cu mai multi copii si tot mai putin sau deloc auzim despre avantajul fratiei si de ce este bine sa ai un frate si cum sa beneficiem de pe urma acestui lucru.

“In ciuda faptului ca pare greu, eu cred ca este posibil ca fratii si surorile sa se inteleaga bine unii cu ceilalti, indiferent cat de diferiti sunt. Pentru realizarea acestui lucru, rolul cel mai important le revine parintilor. Acestia trebuie in primul rand sa inceteze sa mai faca lucrurile care mentin rivalitatea intre copii, si in schimb sa ii ajute sa se inteleaga mai bine intre ei” – psiholog Delia Raduca.
Atelierul de rivalitate intre frati doreste sa ofere parintilor aptitudini concrete de a face fata conflictelor dintre frati, abordari care nu sunt de genul: “Sa nu faci asa ceva, ca altfel te trimit in camera ta sau si mai rau, iei bataie!”

Atelier pentru parinti – Subiectele dezbatute:

• Ce mentine rivalitatea intre frati?
• Importanta trecutului personal in atitudinea noastra ca parinte vis-a-vis de conflictele copiilor nostri.
• Cum ii ajutam pe copii sa-si exprime sentimentele unul fata de celalalt?
• Cum afecteaza varsta si aptitudinile sociale castigate conflictele?
• Cum putem imbunatatii relatia intre copii?
• Cand sa intervenim?

Locuri disponibile: 10 locuri
Cost: 35 lei
Durata atelier: 2 ore
Rezerva-ti acum un loc! Abia asteptam sa dezbatem acest subiect impreuna!

Pentru detalii si rezervari va stam la dispozitie la unul din numerele: 0348 421 222, 0762 637 743.
Mai multe detalii despre atelierele pentru parinti si fotografii gasiti aici.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.