ico

Proiecte

Teddy Care este o clinica pentru tratamente dentare, dar si pentru preventie si educatie medicala. Este mult mai usor, mai putin traumatizant, mai sanatos si mai putin costisitor sa previ decat sa tratezi. Este motivul pentru care Teddy Care crede foarte mult in educatia medicala pentru copii de la o varsta cat mai frageda.
In acest sens, micutii de la mai multe gradinite au trecut pragul casutei Teddy Care si au beneficiat de o vizita de acomodare, distractiva si educativa. In calatoria spre cunoastere, micutii sunt insotiti de ursuletul Teddy si prietenii sai pentru:
• a face cunostinta cu scaunul dentar si cu instrumentele folosite intr-un mod cat mai placut;
• a exersa tehnica de periaj corect si a afla ce trebuie sa faca pentru a avea un zambet gingas si sanatos;
• a urmari un desen animat si a desena.

Tot in cadrul vizitei in clinica, timp de maxim o ora si jumatate, micuti se familiarizeaza cu ambientul special amenajat pentru ei, cu spatiul de joaca si cu personalul prietenos si dedicat. In plus, copiii vor beneficia de o consultatie gratuita ce poate fi urmata de un plan de tratament.
Prin vizita clinicii stomatologice si prin prezentari despre igiena dentara, in gradinite si scoli, le putem insufla copiilor placerea de a merge regulat la dentist si de a se spala corect pe dinti.

proiecte

Astfel, daca reprezentati o gradinita sau o scoala si va doriti sa le oferiti copiilor aceasta oportunitate va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa sunati la numarul de telefon 0762 637 743.

Nume gradinita *

Persoana contact *

Data preferata *

Telefon *

Adresa de email *

Mesaj *

 Sunt de acord să fiu contactat pe email și/sau telefon.
Am citit si sunt de acord cu:
Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Share Button
*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.