Oferta lunii septembrie la Teddy Care!

0

Mai e foarte putin pana la inceperea scolii, probabil ati inceput deja sa va pregatiti pentru acest moment. Sfatul specialistilor Teddy Care este sa nu pierdeti din vedere cel mai important aspect al acestor pregatiri: sanatatea copilului! Faceti-va timp pentru o consultatie stomatologica, chiar daca vi se pare ca nu este nevoie (nu toate afectiunile dentare sunt vizibile cu ochiul liber).

oferta lunii septembrie la Teddy Care

Sunt foarte multe de facut acum, suntem constienti, asa incat cu cat incepeti mai repede, cu atat mai bine. Stim insa la fel de bine ca efortul financiar este foarte mare in acest moment al anului, asa incat ne-am gandit sa venim in intampinarea dvs. cu o oferta speciala, valabila in perioada 1-15 septembrie 2014 la Teddy Care.

Si nu uitati, sambata, 6 septembrie, de la ora 10.00, va asteptam la Teddy Care la o intalnire cu medicii nostri stomatologi, care va vor oferi informatii de specialitate si recomandari pentru anul scolar care urmeaza, si cu psihologul Delia Raduca, care ne va explica impactul psihologic al unei danturi cu probleme asupra copiilor.

Preventia nu a fost niciodata atat de simpla!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.