Octombrie vine cu noutati la Clubul lui Teddy!

0

In luna octombrie va asteptam cu noi teme si ateliere la Clubul lui Teddy, locul unde copiii isi pot dezvolta creativitatea si personalitatea, unde isi fac noi prieteni si invata lucruri noi prin joaca.

Curs de actorie si inteligenta emotionala

Educatia prin teatru ofera simultan libertate si rigoare, dezvoltand increderea in sine si inteligenta emotionala a copiilor. Educatia prin teatru se bazeaza pe joc. Invatarea prin joc inseamna inventivitate si ingeniozitate, dezvoltarea imaginatiei, dezvoltarea atentiei, a spiritului de observatie, al comunicarii si al spontaneitatii.
Am pregatit o abordare noua a acestui atelier incepand din luna octombrie:

- 7 octombrie: “Scufita Rosie” – citim povestea, discutam pe marginea ei, interpretam personajele din poveste.
- 14 octombrie: Schimbam povestea “Scufita Rosie” – analiza personajelor si a caracterelor acestora, exercitiu de imaginatie “cum putem sa schimbam povestea astfel incat sa transformam personajele negative in personaje pozitive?”.
- 21 octombrie: “Capra cu 3 iezi”
- 28 octombrie: Schimbam povestea “Capra cu 3 iezi”
Fiecare curs va incepe cu exercitii de respiratie, dictie, miscare si coordonare scenica.

Cursul de actorie si inteligenta emotionala, sustinut de actor Luminita Vatasescu, are loc in fiecare luni de la ora 17:00 sau 18:00, in functie de preferintele parintilor si copiilor. Va invitam sa vizitati galeria foto.

ateliere de dezvoltare si creatie pentru copii

Atelierul de dezvoltare personala si optimizare pentru copii

In cadrul acestui atelier este imbinata partea psihologica cu cea de creatie, astfel incat micutul sa-si exprime liber sentimentele, temerile si gandurile. Prin diversitatea temelor abordate ne dorim sa atingem nevoia interioara a micutului de a comunica liber, fara restrictii, de a avea libertatea de a interpreta, de a intalni simplitatea si magia descoperirii pe cont propriu.
Atelierul de dezvoltare, sustinut de psiholog Delia Raduca, are loc in fiecare marti de la ora 18:00, iar luna aceasta vom aborda urmatoarele teme:

- 8 octombrie: “Dorintele mele, dorintele noastre!”
Aceasta activitate are scopul relaxarii copiilor, imbunatatirii starii de spirit pentru ca discutand despre ce isi doresc si dand o forma dorintelor este ca si cum ia contact cu dorinta indeplinita. In partea a doua a atelierului vom gasim strategii de indeplinire a dorintelor.
Amintiti-va ca responsabilitatea pentru dorintele copilului nu va revine in totalitate! Copilul, in functie de varsta sa, poate fi reponsabilizat pentru propriile dorinte si aspiratii. Va asigurati in acest mod ca invata sa depuna efort pentru ce isi doreste si traieste multumirea de a fi obtinut ceva pentru care a muncit.
Satisfacand in mod limitat dorintele copilului, il veti invata ca poate obtine ce isi doreste si singur, dobandind astfel mai multa incredere in sine.

- 14 octombrie: “Crafturi din fructe si legume”
Pentru o ora vor fii bucatari desavarsiti si vor creea diverse figurine din mancare sanatoasa. Scopul atelierului este cresterea stimei de sine prin faptul ca reusesc sa faca ceva ce fac adultii, apropierea de mancarea sanatoasa si indragirea acesteia, dezvoltarea creativitatii prin modelarea unor materiale inedite.
Va invitam sa vizitati galeria foto.

Atelier pentru parinti „Sexualitatea explicata copiilor prescolari”

Oare de cate ori copilul tau nu a pus acea intrebare care te-a facut sa te simti stanjenit? Sau de cate ori nu te-ai gandit cu oarecare emotii la momentul cand vei fii intrebat cum se fac copiii, ce este acela un prezervativ, cand sa-mi incep viata sexuala si lista poate continua. Nu mica este surpriza parintilor sa afle ca ei sunt cei care pot rosii pusi in astefel de situatii, insa pentru copii aceste subiecte nu sunt tabu. De ce nu sunt subiecte tabu pentru ei? Foarte simplu, pentru ca ei inca nu stiu despre ce este vorba, nu stiu care discutii sunt delicate, copiii nu se nasc invatati, ei doar invata de la noi ce trebuie sa creada despre lumea din jurul lor.

“Va invit la o intalnire in care sa dezbatem cele mai des intalnite intrebari “delicate” despre sexualitatea copilului si in acelasi timp la o intalnire in care sa invatam sa crestem copiii intr-un mod sanatos, sa punem bazele unei generatii lipsita de prejudecati si corect informate.
Toti copiii ar vrea sa poata discuta cu parintii lor subiecte delicate. Dar o vor face numai daca simt ca noi suntem deschisi la intrebarile lor. Depinde numai de noi sa cream un climat de incredere” – Delia Raduca, psiholog.

Atelierul pentru parinti „Sexualitatea explicata copiilor prescolari” are loc joi, 17 octombrie, de la ora 18:00, timp de 2 ore.

Daca copilul tau nu a mai participat la atelierele noastre si vrei sa vezi daca ii place, ii oferim prima sedinta gratuit!

Rezarva acum un loc pentru tine si micutul tau la unul din numerele: 0348 421 222 sau 0762 637 743. 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.