NOU la Teddy Care: oftalmologie si optica medicala pentru intreaga familie!

0

Lipsa timpului ne determina pe multi sa nu dam atentie sanatatii decat atunci cand ceva incepe sa ne supere. Iar in momentul in care ajungem la medic, ne-am dori sa rezolvam cat mai multe intr-o singura intalnire. Din acest motiv, ne-am propus ca din acest an sa beneficiati in clinica noastra si de alte servicii, asa incat ne bucuram sa va anuntam ca din februarie veti gasi la Teddy Care si un cabinet de oftalmologie si optica medicala pentru intreaga familie.

vizita la stomatolog,bugetul si preturi

Si pentru ca ne dorim ca pacientii nostri sa primeasca ingrijire de cea mai buna calitate, avem un partener cu renume: clinica dr. Diaconu, medic primar oftalmolog, seful Compartimentului de Oftalmologie al Spitalul Militar Pitesti, cel mai experimentat chirurg oftalmolog din Arges, cu peste 10 000 de interventii la activ!

Ce simptome ar trebui sa ne ingrijoreze?

La orice semn ca e ceva in neregula cu vederea dvs. sau a copiilor (vederea devine neclara sau intunecata, apar pete, aveti dureri de cap etc.) sau daca ati suferit un traumatism, trebuie sa solicitati un consult de specialitate. Simptomele pot indica o afectiune sau leziuni oculare, dar pot fi legate si de varsta sau de anumite boli (diabet, de exemplu).

Importanta controlului oftalmologic preventiv

Afectiunile netratate ale ochiului se rasfrang asupra activitatii zilnice, iar in ceea ce-i priveste pe copii, pot conduce la probleme serioase: le sunt afectate abilitatea de a citi, personalitatea, dar si integrarea scolara. In copilarie, vederea asigura 80% din procesul de invatare, asa incat este foarte importanta detectarea precoce a acestor afectiuni, care apar in cele mai multe cazuri la aceasta varsta. Specialistii recomanda ca primul control oftalmologic al copilului sa se faca la varsta de 6 luni, apoi la 3 ani si 5 ani. Copiii care merg la scoala trebuie sa faca un control de rutina cel putin o data la 2 ani. Daca vi se pare ceva in neregula, mergeti imediat cu copilul la un specialist, depistarea tarzie a afectiunilor oculare inseamna sanse mai mici de vindecare a acestora. In plus, detectarea lor precoce este si mai putin costisitoare – tratamentele afectiunilor complicate implica cheltuieli mai mari. La Teddy Care, beneficiati de serviciile unui specialist in oftalmologie pediatrica.
Persoanele in varsta (peste 65 de ani) ar trebui sa ajunga o data pe an la un astfel de control, se pot depista astfel in stadiu incipient afectiunile legate de varsta. Fumatul, alcoolul, tensiunea arteriala crescuta, colesterolul ridicat, diabetul si obezitatea sunt factori de risc pentru dezvoltarea unei afectiuni oculare.

Oricare ar fi cauza, nu ignorati tulburarile de vedere, nu vor trece de la sine, ci se vor agrava, iar sansele de vindecare se vor reduce pe masura ce timpul trece si nu intervenim. Va asteptam la Teddy Care cu solutii individualizate si cu cele mai noi achizitii pentru investigatii si tratament. Programati-va acum, pentru pacientii Teddy Care si Medical Tours Company consultatia este GRATUITA!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>