Mos Craciun este alaturi de copii !

1

Anul trecut pe vremea aceasta o foarte buna prietena imi povestea cum sa ii explici unui copil fara sa-l faci sa sufere, ca nu exista Mos Craciun…

Cand copilul tau vine de la scoala cu ochii in lacrimi si plin de speranta ca numai tu stii adevarul despre Mos Craciun dupa ce colegul lui a fost rautacios si l-a pacalit, e momentul sa-ti iei inima in dinti si sa-i spui ingerasului tau adevarul.

Mos Craciun – nu este doar unul singur

“- Nu, mami, colegul tau nu te-a pacalit, nu exista un Mos Craciun, ci mai multi! Mos Craciun este oricine te iubeste si se gandeste la tine in seara sfanta. Mos Craciun sunt eu, tati, bunica, bunicul …. Si pentru ca te iubim si vrem sa fi fericit iti cumparam cadourile pe care ti le doresti… asa ca Mos Craciun poti fi chiar si tu!”

mos craciunNu-mi amintesc cine mi-a spus mie ca nu exista Mos Craciun si cine mi-a dat explicatii referitor la asta, insa stiu sigur ca atunci cand am realizat ca pot fi si eu Mos Craciun am fost tare fericita, in felul asta am reusit sa aduc zambetul pe buze tuturor celor pe care-i iubesc pentru micutele cadouri ce le-am pregatit!

Noi, echipele Teddy Care si MTC, vrem sa fim Mos Craciunii dragilor nostri copii orfani de la centrul de plasament Stefanesti! Daca copilul tau are jucarii de care nu mai are nevoie, copiii din Centrul de Plasament Stefanesti ar fi foarte bucurosi sa le primeasca. Ia-ti ingerasul de mana si vino la sediile noastre sa ne ajuti sa fim langa cei mici in Ajunul Craciunului.

Share Button

Un comentariu “Mos Craciun este alaturi de copii !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.