Invata-ti copilul sa daruiasca!

0

Vine 1 Iunie, ziua in care toti copiii primesc cadouri, se joaca si sunt fericiti. Teddy se gandeste si la cei nevoiasi si te invita alaturi de el la o actiune caritabila. Vino in clinica noastra, impreuna cu copilul tau, pana la data de 28 mai, cu orice lucru de care te poti lipsii: o jucarie, o hainuta sau orice alt lucru care poate fi practic pentru copiii orfani.

actiune de caritateIn afara de asta va fi o urna in care se poate dona un minim de bani cu care le vom organiza o mica petrecere in aer liber pentru a simtii si ei minunata zi de 1 iunie, cum se cuvine.

Asteptam confirmarea ta pentru a ne putea organiza din timp. Daca ai o idee noua sau vrei sa ajuti la organizare contacteaza-ne si te primim cu drag.

Teddy iti multumeste si te asteapta sa le oferim o distractie pe cinste si celor care nu isi “permit” adevarata viata de copii.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.