ico

Inteligenta emotionala si actorie

Are loc in fiecare LUNI, pe 2 grupe de varsta: grupa 3-5 ani – de la ora 17:00 si grupa 6-8 ani – de la ora 18:00
Cursul este sustinut de actrita Luminita Vatasescu.

Educatia prin teatru ofera simultan libertate si rigoare, dezvoltand increderea in sine si inteligenta emotionala creand posibilitatea de a-ti descoperi si folosi cele mai bune abilitati, fiind cel mai bun stimulent pentru capacitatea de expresie a copilului.
Teatrul poate fi o metoda de educatie si invatamant, care poate interveni in formarea unui tanar atunci cand invatamantul alternativ nu este suficient. Invatamantul prin teatru se bazeaza pe joc. Strategia educationala prin joc inseamna inventivitate si ingeniozitate, dezvoltarea imaginatiei, dezvoltarea atentiei, a spiritului de observatie, al comunicarii si al spontaneitatii.

Inteligenta emotionala – Beneficii

“Jocul”, acest tip de „disciplina distractiva”, ofera simultan si libertate si rigoare, dezvoltand increderea in sine, creand posibilitatea de a-ti descoperi si folosi cele mai bune abilitati, fiind cel mai bun stimulent pentru capacitatea de expresie a copilului. Jocul are scop educativ si chiar terapeutic, asigura o baza de intelegere cu sine si cu ceilalti, dezvoltand adaptabilitatea la diverse situatii si adaptabilitatea sociala. Influenteaza pozitiv procesul de invatare, dezvoltand psihicul si socialul printr-o metoda placuta si vesela.Odata ce ai ti-ai dezvoltat inteligenta emotionala,automat vei avea performante marite,o motivatie mai imbunatatita,o inovatie sporita dar si incredere in sine.

Indiferent de varsta, personalitatea si talentul copilului, atelierele sunt gandite in asa fel incat copiii sa se simta bine, sa se distreze si sa plece multumiti de la ore, dar si cu un mic bagaj de informatii.

Galerie foto

Rezarva-i acum un loc micutului tau la atelierele de inteligenta emotionala si actorie la numarul de telefon 0348 421 222 sau la 0762 637 743.

Share Button
*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.