Impreuna am daruit o multime de zambete sanatoase!

0

Clinica Teddy Care a fost infiintata din dragoste fata de copii, din dorinta de a vedea cat mai multe zambete fericite si sanatoase pe chipul acestora. Suntem responsabili atat de viata noastra, cat si de a celor din jur, de comunitatea in care ne desfasuram activitatea, de aceea incercam sa fim de ajutor ori de cate ori este nevoie de noi.

Din acest motiv, de-a lungul timpului ne-am implicat in mai multe campanii sociale, prin care ne dorim sa-i facem pe oameni sa inteleaga ca pasii pentru imbunatatirea sanatatii orale nu sunt nici foarte multi si nici dificil de facut, dar si sa-i ajutam pe cei care nu dispun efectiv de mijloacele financiare necesare pentru a-si recapata dantura sanatoasa. Cea mai recenta dintre acestea este „Impreuna daruim zambete!”, o campanie in urma careia au beneficiat de tratamente stomatologice copii cu posibilitati reduse din cateva centre de plasament din Pitesti.

vizita la stomatolog,bugetul si preturi

Campania „Impreuna daruim zambete!” a fost lansata pe 23 noiembrie 2013 cu o prezentare despre importanta igienei orale la care au participat copii aflati in plasament in centrele carora ne-am adresat. In continuare, in perioada noiembrie – decembrie 2013, cu ajutorul pacientilor nostri, care s-au implicat imediat in campanie, am incercat sa le facem o mica bucurie de Craciun acestor copii atat de greu incercati donandu-le fiecare cate ceva, de la dulciuri si jucarii pana la hainute si rechizite. Va invitam sa cititi mai multe detalii despre campania „Impreuna daruim zambete!” aici.
Din luna ianuarie, campania a continuat cu tratamente dentare pentru acesti copii cu posibilitati reduse, tratamente pediatrice de calitate la care in mod normal nu au acces, prin implicarea voluntara a medicilor clinicilor Teddy Care si Medical Tours Company. Pana in acest moment, medicii nostri au realizat 69 de consultatii si igienizari dentare profesionale, 137 de obturatii, 11 extractii, 11 tratamente endodontice si 4 reconstructii.
Iata ce spune despre aceasta experienta dr. Oana Ungureanu, specialist pedodont Teddy Care: „Ce a fost uimitor la acesti copii este faptul ca, desi igiena bucala nu era una foarte buna (majoritatea s-au prezentat cu tartru si placa dentara matura), nu au avut totusi afectiuni majore. Nu am intalnit probleme foarte grave, in schimb, am vazut foarte multe carii, in special pe molarii de 6 ani. Cariile de pe acesti molari au fost de multe ori destul de profunde, insa, cu explicatiile de rigoare, cei mici au fost cooperanti si au inteles importanta tratarii lor! Alte probleme majore nu au fost, in mod surprinzator, nu am intalnit urgente masive, de genul parodontitelor apicale pe dintii de lapte.

M-am bucurat sa-i vad cat de incantati au fost la venirea in clinica noastra, au fost foarte interesati de tratamentele care li s-au efectuat, de faptul ca au plecat cu dintisorii mai curati si mai sanatosi. Au fost foarte cuminti, cooperanti si afectuosi, iar un alt lucru de care s-au bucurat enorm a fost locul de joaca, de care au profitat cat de mult au putut, precum si de desenele animate din cabinet!”

Ne bucuram sa putem face acest bilant in momentul in care clinica noastra implineste 4 ani de la infiintare, pentru noi inseamna ca ne-am atins scopul pe care ni l-am propus in momentul in care am pornit pe acest drum: acela de a aduce din nou zambetul pe buzele copiilor.

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.