Impreuna am daruit zambete de Craciun!

0

Prin intermediul campaniei sociale „Impreuna daruim zambete!” si alaturi de partenerii nostri le-am aratat copiilor cu posibilitati reduse aflati in plasament ca multi oameni buni sunt alaturi de ei si isi doresc sa ii vada zambind.

In perioada 17-18 decembrie am colindat centrele de plasament pentru a intalni cei 150 de copii si a le oferi darurile din partea lui Mos Craciun, fiecare persoana sau copil cu suflet mare care a daruit pentru acesti copii. Am ascultat poeziile pregatite, am cantat impreuna colinde si am primit in schimb zambete calde si inocente.
Le multumim tuturor celor care s-au implicat in aceasta etapa a campaniei, pacientilor nostri, prietenilor, partenerilor, scolilor si gradinitelor care au ales sa doneze din putinul lor pentru copiii din „Centrul de plasament Sf. Constantin si Elena”, „Centrul de tip familial Dumbrava Minunata”, „Centrul de tip familial Casa Noastra” si „Centrul de tip familial Gavana”.

daruri si zambete

Zambetul a poposit pe fata copiilor din „Centrul de tip familial Gavana” si pe 14 decembrie cand li s-a indeplinit dorinta de a vedea un film la Cinema City si de a manca o pizza. Animatiea 3D Khumba i-a facut sa zambeasca, i-a invatat fie “cutezatori ca sa-si depaseasca conditia”, cum ne-a spus o fetita apoi. Le multumim celor de la Cinema City Romania pentru sprijin si colegilor nostri de la Teddy Care si MTC care au facut posibila aceasta experienta.

film, pizza si multe zambete

Ne-am propus ca pe parcursul campaniei sa le mai oferim experiente placute, generatoare de zambete si bucurie pura. Asteptam idei si propuneri pe parcursul companiei.

Campania sociala „Impreuna daruim zambete!” a fost initiata de clinica stomatologica pentru copii si adolescenti Teddy Care din Pitesti, Fundatia “Lumina in suflet” si Asociatia “Road Wolves” din dorinta de a oferi zambete si de a sprijini accesul copiilor aflati in plasament la tratamente stomatologice. Ne dorim sa subliniem si in acest fel importanta sanatatii dentare pentru o viata mai buna!

Campania va continua cu tratamente dentare gratuite pentru acesti copii cu posibilitati reduse, tratamente pediatrice de calitate la care nu ar putea avea acces in mod normal. Astfel, o parte din veniturile clinicii Teddy Care vor fi utilizate pentru tratarea problemelor dentare ale copiilor aflati in plasament in perioada ianuarie – iunie 2014.

Va multumim ca ne-ati fost aproape si va invitam sa sustineti realizarea tratamentelor gratuite pentru acesti copii prin tratarea problemelor dentare ale copiilor dumneavoastra. Impreuna putem reda zambetul sanatos mai multor copii cu posibilitati reduse!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.