HAPPY HOURS la Teddy Care!

0

Fiecare copil ar trebui sa beneficieze de cele mai bune tratamente dentare la timp! Ne dorim ca serviciile noastre sa fie cat mai accesibile, pentru ca stim ca sanatatea orala are un cuvant foarte important de spus pentru starea generala de sanatate a organismului si nimeni nu-si doreste sa faca vreun compromis atunci cand la mijloc este un copil.

Stim ca multa lume amana tratamentele dentare gandindu-se la costurile ridicate pe care le pot implica acestea; din pacate, parintii nu constientizeaza ca astfel problemele se agraveaza, ceea ce se traduce prin tratament dentare mai complexe si de durata, dar si prin costuri mai ridicate in final.
Nu asteptati primele semne de durere pentru a aduce copilul la stomatolog, tratamentele dentare vor fi efectuate in conditii de stres, cale sigura pentru o relatie tensionata cu dentistul pe viitor. Dintii copiilor sunt foarte sensibili si trebuie ingrijiti cu atentie pentru a evita problemele in adolescenta si la maturitate.

Happy Hours la Teddy Care!

Obisnuiti-l pe copil cu vizitele periodice la dentist inca de cand dintii de lapte au erupt. Ii veti asigura astfel un zambet sanatos pe tot parcursul vietii, veti reduce costurile financiare, timpul pierdut si chiar si absentele de la scoala provocate de dureri si de probleme dentare complexe.
Stim cat de importanta este sanatatea copiilor si adolescentilor vostri si ne dorim sa-i vedem zambind cat mai des, mandri, si nu complexati de zambetul lor, de aceea va oferim preturi mai accesibile pentru o serie de servicii stomatologice.

Va invitam sa consultati oferta HAPPY HOURS la Teddy Care si sa va programati copilul la o consultatie stomatologica GRATUITA!

Share Button

Leave a Reply

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.