Doneaza cuvinte! - Lupta impotriva cancerului

0

Alatura‐te luptei impotriva cancerului la copil!
Clinica stomatologica pentru copii Teddy Care s-a alaturat campaniei ,,Doneaza cuvinte!”, initiata de Asociatia Little People Romania. Campania are ca scop transmiterea de mesaje vizuale pentru a le arata copiilor bolnavi de cancer ca ne pasa si ii incurajam sa lupte sa se faca bine.

cancer la copii- implicare in societateCampania ,,Doneaza cuvinte!” marcheaza 2 zile importante:
Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului (4 februarie) si Ziua Internationala de Lupta Impotriva Cancerului la Copil (15 februarie).

Te invitam sa ni te alaturi in perioada 4-15 februarie pentru a transmite mesaje de incurajare si suport moral copiilor bolnavi de cancer din intreaga tara.
Tot ce trebuie sa faci este sa iti ajuti copilul sa scrie pe o foaie de hartie un mesaj din suflet pentru copiii care lupta sa invinga cancerul. De asemenea, la locul de joaca copiii pot desena un mesaj sau pot alege unul creat de echipa noastra.
Noi va facem o fotografie si o postam pe paginile de facebook TeddyCare si Little People. Astfel, toate mesajele vor ajunge la copiii si adolescentii bolnavi de cancer carora Asociatia Little People Romania le ofera sprijin.
Ne-am bucura tare mult sa va implicati alaturi de noi si sa donam cuvinte de bine acestor copii.

Cu drag,
Echipa Teddy Care

Asociatia Little People este o organizatie non-profit, care are o experienta de peste 16 ani in oferirea serviciilor psihosociale in domeniul medical, asigurand suport zilnic si programe de interventie complexe copiilor si tinerilor bolnavi de cancer internati in 7 sectii majore de oncopediatrie din Romania, in Timisoara, Cluj, Bucuresti si Iasi.
Din donatiile si fondurile obtinute, Asociatia Little People ofera suport psiho-social zilnic la peste 90% din copiii bolnavi de cancer din Romania.
www.thelittlepeople.ro | www.potisitu.ro

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.