ico

Dezvoltare personala si optimizare

Are loc in fiecare MARTI, de la ora 17:00, timp de o ora.
Atelierul de dezvoltare personala si optimizare este sustinut de psiholog Delia Raduca.

Va invit sa luati parte la un proiect drag, care se va intinde pe o perioada de timp mai lunga, un grup de dezvoltare personala si optimizare pentru copii care le ofera posibilitatea de a se cunoaste mai bine pe sine, de a-si descoperi resursele personale si de a le valorifica in interactiunea cu ceilalti, astfel incat aceasta sa fie productiva pentru fiecare. Pentru micutii care se afla la varsta descoperirilor, un astfel de grup le deschide drumul pentru creionarea unei personalitati adaptate cerintelor sistemului social.

Acest atelier pentru dezvoltare personala si optimizare imbina partea psihologica cu cea de creatie astfel incat micutul sa isi exprime liber sentimentele, temerile si gandurile. Atelierele vor abordeaza o diversitate de teme si tehnici, obiectivul primordial tine de acea nevoie interioara a micutului de a comunica liber, fara restrictii, a avea libertatea de a interpreta orice, a alege, a intalni simplitatea, magia, sansa descoperirii pe cont propriu.

Metode de interventie: desenul liber, desenele tematice, modelajul, jocul cu nisip, marionetele, dramatizarea unor povesti, colajul, jocuri structurate, interactiuni specifice, experimentarea unor situatii posibile, dialogul tematic, joc de rol, motricitatea, expunerea, autoanaliza, brainstorming-ul, lucrul cu metafora, confectionarea unor obiecte in stil handmade – felicitari, cadouri, jucarii etc.
In urma fiecarui atelier de dezvoltare personala ,parintii vor primi un raport de activitate cu recomandari si observatii psihologice.

Galerie foto

Rezarva-i acum un loc micutului tau la numarul de telefon 0348 421 222 sau la 0762 637 743.

Share Button
*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.