ico

Despre noi

Rolul echipei Teddy Care este sa ofere tratamente dentare la standarde inalte, dar si sa contribuie la preventia afectiunilor dentare prin educatie medicala. Este mult mai putin traumatizant, mai sanatos si mai putin costisitor sa previi decat sa tratezi. Este motivul pentru care Teddy crede foarte mult in educatia medicala pentru copii de la o varsta cat mai frageda.

Echipa medicala este pregatita atat in stomatologia pediatrica, cat si in comunicarea cu copiii de toate varstele, iar echipa de suport este amabila si isi doreste sa ofere permanent un mediu centrat pe pacient si o atmosfera prietenoasa, unde atat cei mici cat si parintii sa se simta confortabil si increzatori de fiecare data cand ne viziteaza.

Teddy Care pune la dispozitia parintilor si a micutilor sai pacienti tot ce au nevoie:
• Cadre medicale specializate in tratarea copiilor, cu materiale stomatologice speciale;
• Consiliere privind igiena dentara si profilaxia afectiunilor dentare;
• Consultatia stomatologica gratuita;
• Medic specialist in ortodontie si toate tipurile de aparate dentare: Dr. Marius MARIS – Medic specialist Ortodontie si O.D.F., Doctor in stiinte medicale si Lector Universitar la Bucuresti;
• 3 cabinete cu aparatura de ultima generatie si o sala de sterilizare la standarde inalte;
• Tratamente stomatologice sub microscop;
• Sala de asteptare prietenoasa, protocol si reviste;
• Spatiu de joaca amenajat cu jucarii si carti;

Echipa noastra este preocupata sa va ofere cele mai noi tratamente cu sprijinul unei dotari tehnice de exceptie, precum si informatii permanente prin articolele publicate pe blog si cele transmise prin newsletter-ul bilunar.

Prin tratamente stomatologice realizate la un nivel de calitate superior si sfaturi pentru parinti consideram ca avem puterea de a creste impreuna zambete sanatoase.

Apreciem oportunitatea de a putea fi o parte importanta din viata copilului tau pe masura ce creste si asteptam cu nerabdare sa va cunoastem!

Share Button
*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.