Cursuri de actorie si inteligenta emotionala

0

Cursuri de actorie si inteligenta emotionala sunt sustinute de actor Luminita Vatasescu, pe grupe de varsata, lunea si joia.
Educatia prin teatru ofera simultan libertate si rigoare, dezvoltand increderea in sine, creand posibilitatea de a-ti descoperi si folosi cele mai bune abilitati, fiind cel mai bun stimulent pentru capacitatea de expresie a copilului.

Teatrul poate fi o metoda de educatie si invatamant, care poate interveni in formarea unui tanar atunci cand invatamantul alternativ nu este suficient. Invatamantul prin teatru se bazeaza pe joc.

Strategia educationala prin joc inseamna inventivitate si ingeniozitate, dezvoltarea creativitatii, dezvoltarea atentiei, a spiritului de observatie, al comunicarii si al spontaneitatii.

Intrebarea pe care probabil v-o puneti vis-a-vis de aceasta metoda pedagogica, este:

Ce ne invata teatrul si cum?

Teatrul si exercitiile propuse in acest proiect, vor urmarii:
- cresterea nivelului de focalizare a atentiei,
- extinderea volumului de memorare verbala si vizuala,
- promtitudinea reactiei,
- capacitatea de concentrare,
- cresterea abilitatii de a exprima propriile emotii si de autocontrol al reactiilor de furie si impulsivitate.

cursuri de actorie“Jocul”, acest tip de „disciplina distractiva”,  ofera simultan si libertate si rigoare, dezvoltand increderea in sine, creand posibilitatea de a-ti descoperi si folosi cele mai bune abilitati, fiind cel mai bun stimulent pentru capacitatea de expresie a copilului. Jocul are scop  educativ si chiar terapeutic, asigura o baza de intelegere cu sine si cu ceilalti, dezvoltand adaptabilitatea la diverse situatii si adaptabilitatea sociala. Influenteaza pozitiv procesul de invatare, dezvoltand psihicul si socialul printr-o metoda placuta, vesela, fiind in contrast cu comportamentul conventional si invatarea formala. Ofera o educatie activa, incurajeaza originalitaea oferind libertatea maxima fiindca jocul isi creaza propria lume.

Indiferent de varsta, personalitatea si talentul copilului, atelierele sunt gandite in asa fel incat copiii sa se simta bine, sa se distreze si sa plece multumiti de la ore, dar si cu un mic bagaj de informatii.

Prin aceste cursuri, nu se urmareste neaparat pregatirea unui profesionist, ci dorim sa contribuim la dezvoltarea unor aspecte ale personalitatii copilului, pe care scoala si educatia conventionala nu le pot indeplini.

Aceste cursuri de actorie si inteligenta emotionala sunt sustinute de actor Luminita Vatasescu pe grupa de varsta:

  • Luni de la 17:00 – grupa 3-5 ani
  • Luni de la 18:00 – grupa 6-8 ani

Pentru rezultatele propuse de acest curs, sunt recomandate 12 sedinte.

Primul curs de actorie si inteligenta emotionala este gratuit,si daca sunteti multumiti va asteptam si la urmatoarele ce vor avea loc in fiecare zi de luni.

Rezarva-i acum un loc micutului la numarul 0348 421 222.
Va asteptam cu drag!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.