ico

Clubul lui Teddy

Clubul lui Teddy s-a nascut din dorinta de a le oferi micutilor nostri pacienti si altor micuti un loc unde sa isi dezvolte creativitatea, personalitatea, abilitatile si manualitatea, un loc unde sa isi faca noi prieteni si unde prin joaca sa invete lucruri noi. Iar pentru ca parintii sunt doar acuzati, noi ne dorim sa-i sprijinim sa devina mai eficienti si mai creativi printr-o serie de ateliere facilitate de un psiholog prin metode nonformale.

Consideram ca un parinte isi doreste pentru copilul sau atat o educatie formala cat si una nonformala, iar pentru cea din urma isi doresc un loc in care copilul sa invete si sa se dezvolte, inconjurat de iubirea, grija si profesionalismul adultilor. Asa arata Clubul lui Teddy! Confortabil, colorat, cu jucarii si multe accesorii care le sunt puse la dispozitie copiilor la fiecare atelier.

Le propunem copiilor ateliere prin metode interactive, participative, iar invatarea, jocul si creatia ii vor ajuta sa participe la activitati cu mare placere, asteptand cu nerabdare ora de „data viitoare”. Iar parintilor le oferim in timpul atelierelor 1-2 ore libere, un spatiu special amenajat pentru micuti si un loc de joaca din care de obicei nu isi mai doresc sa plece. La finalul fiecarui atelier copiii sunt serviti cu o gustare sanatoasa – fructe de sezon.

In cadrul Clubului lui Teddy am pregatit un program variat de ateliere pentru copii si parinti:
Atelier de dezvoltare personala si optimizare pentru copii,
Atelier Creativ,
Quilling si Origami,
Actorie si inteligenta emotionala,
Ateliere dedicate parintilor.

Rezarva-i acum un loc micutului tau la numarul de telefon 0348 421 222 sau la 0762 637 743.

Share Button
*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.