Cel mai prietenos ursulet implineste 6 ani!

0

La inceputul lunii iulie, ursuletul Teddy implineste 6 ani, prilej pentru noi sa aruncam o privire in urma, catre anul ce s-a incheiat. Un an deosebit de frumos, in care ne-au fost alaturi prieteni vechi si noi, cu multe intamplari frumoase, un an care a trecut parca intr-o clipa.


Un alt an in care zambetul, prietenia si increderea au fost cuvintele-cheie, un alt an in care determinarea si energia echipei de la Teddy Care au facut posibile multe povesti frumoase.

ursuletul Teddy implineste 6 ani

Mascota Teddy a facut multi copii fericiti in anul ce a trecut, iar cartea Povestea lui Teddy a avut o mare trecere in randul prietenilor nostri pentru care teama de dentist e deja o amintire indepartata.
Scoala Altfel“ a fost o noua ocazie sa ne cunoastem si sa invatam impreuna de ce e mult mai usor, mai putin traumatizant si mai putin costisitor sa previi decat sa tratezi.
Ne-am bucurat ca “Back to school“, evenimentul nostru anual care marcheaza inceputul anului scolar, a devenit deja o buna modalitate de preventie si o garantie ca durerile de dinti nu vor afecta rezultatele scolare.
Am fost din nou copii pentru o zi pe 1 iunie, cand am ajuns in mijlocul vostru impreuna cu Teddy – ne-am jucat, am povestit, am facut multe poze si cadouri, dar si rezerve de energie pentru tot restul anului!
Iar acum, iata, il sarbatorim din nou pe cel mai prietenos ursulet (dar nu-i spuneti inca, ii pregatim o petrecere-surpriza pe care o s-o tina minte!). In acelasi timp, ne ocupam deja cu mare entuziasm si de a doua editie a evenimentului nostru pe teme de preventie si stil de viata sanatos “Zambeste, Pitesti!“, pentru care planuim multe surprize.
Si nu vrem sa ratam ocazia sa va multumim din nou, dragii nostri, zambetele voastre sunt cea mai buna motivatie si singurele care ne dau energie pentru toate aceste lucruri!
Si nu uitati ca marti, 5 iulie, intre orele 13.00 si 15.00, va asteptam cu multe surprize la Teddy Care, sa-i aratam celui mai zambitor ursulet cat de mult il iubim!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.