Campania sociala „Impreuna daruim zambete!”

0

Din dorinta de a oferi si noi ceva comunitatii in care ne desfasuram activitatea si de a sprijinii accesul copiilor cu posibilitati reduse la tratamente stomatologice a luat nastere ideea campaniei sociale „Impreuna daruim zambete!”. Initiata in parteneriat cu Fundatia Lumina in Suflet si Asociatia Road Wolves, campania se va derula pana in iunie 2014. Ne dorim sa subliniem si in acest fel importanta sanatatii dentare pentru o viata mai buna, sa daruim cadouri de sarbatori si tratamente stomatologice copiilor din 4 centre de plasament din Pitesti.

Campania „Impreuna daruim zambete!” va fi lansata pe 23 noiembrie cu o prezentare despre importanta igienei orale si preventia afectiunilor dentare la care sunt asteptati 150 de copii aflati in plasament, cu varste cuprinse intre 3 si 18 ani, din centrele: „Sf. Constantin si Elena”, „Dumbrava Minunată”, „Casa Noastra” si „Centrul de tip familial Gavana”. Pentru ca informarea sa fie completa, dupa prezentare, acesti copii vor primi pachete cu produse de igiena orala.

Impreuna putem oferi zambete si daruri de Craciun!

Urmeaza o campanie de strangere de daruri in care apelam la implicarea pacientilor si prietenilor clinicii noastre, ai Fundatiei Lumina in Suflet si ai Asociatiei Road Wolves. Impreuna putem darui acestor copii lucruri de care au nevoie in pragul sarbatorilor si le putem arata astfel ca le suntem alaturi. Orice cadou daruit din suflet va aduce multa bucurie si zambete pe chipurile copiilor.

Puteti aduce hainute, carti, jucarii, dulciuri, prajituri de casa sau fructe pana pe 17 decembrie la sediul clinicii Teddy Care – str. Smeurei, nr. 58 (Galeriile Praxis), et. 2, Pitesti, tel.: 0348 421 222.

Darurile oamenilor cu suflet mare vor ajunge la copiii din centrele de plasament chiar inainte de Craciun, pe 19 decembrie, cand vom aduce impreuna multa bucurie si zambete in viata acestor copii.

campanie sociala copii

Tratamente stomatologice pentru copii din centrele de plasament

Campania sociala „Impreuna daruim zambete!” va continua cu tratamente dentare pentru acesti copii cu posibilitati reduse, tratamente pediatrice de calitate la care nu ar putea avea acces in mod normal. Astfel, o parte din veniturile clinicii Teddy Care vor fi utilizate pentru tratarea problemelor dentare ale acestor copii in perioada ianuarie – iunie 2014. Tratamentele stomatologice vor fi realizate de cei mai buni medici ai clinicilor Teddy Care si Medical Tours Company prin implicarea voluntara a acestora.

Aceasta campanie nu ar fi insa posibila fara pacientii clinicii noastre, asa cum spune dr. Razvan Savu:
„Clinica pediatrica pentru copii a fost un vis al meu inca de cand am iesit de pe bancile facultatii si am depus juramantul lui Hipocrate. Am reusit sa transform acest vis in realitate cu ajutorul mai multor oameni minunati si oferim copiilor din acest oras un centru de preventie, tratament, dar mai ales educatie medicala. Chiar si asa, aceasta clinica nu ar fi completa fara un program de Responsabilitate Sociala. Motiv pentru care am decis impreuna cu doamna Cristina Diculescu, Presedintele Fundatiei Lumina in suflet, sa initiem un proiect prin care sa tratam copii institutionalizati. Acestia vor primi gratuit tratamente dentare, in cele mai bune conditii, dar si educatie medicala dentara pentru a sti cum sa-si pastreze noul status dentar oferit de clinica Teddy Care. Vreau sa multumesc pe aceasta cale celor care au facut posibila demararea acestui program si ma refer aici la parintii care-si trateaza copiii si adolescentii in clinica noastra. Vrem sa-i facem mandri de faptul ca, atunci cand isi aduc copiii la noi, nu le redau zambetul numai lor, ci si altor copii, care in mod normal nu ar fi avut niciodata acces la astfel de tratamente. Ei sunt adevaratii realizatori ai acestui proiect! Astept cu nerabdare debutul acestuia, dar mai ales rezultatele sale finale”.

Din declaratia doamna Cristina Diculescu, Presedintele Fundatiei Lumina in suflet, observati ce inseamna pentru acesti copii tratamentele stomatologice pe care clinica noastra le ofera:
„Suntem in 2013, pasim in curand spre 2014, cu totii trebuie sa intelegem ca nevoile unor copii nu sunt doar cele de baza: un acoperis desupara capului, hrana si hainute. Toate acestea sunt vitale, din pacate nu si o prioritate pentru autoritatile competente. Un consult stomatologic de specialitate deja ar fi un lux pentru centrele de copii. Si atunci..in tot acest nefiresc…se intampla si lucruri bune.
La initiativa domnului Dr. Razvan Savu, Fundatia Lumina in suflet se alatura campaniei „Impreuna daruim zambete”, in care cei mai buni medici ai clinicii Teddy Care isi vor darui timpul, grija si dibacia, acestor copii mai putin norocosi.
Am sarbatorit anul acesta 5 ani de fundatie, si de-a lungul timpului am avut bucuria sa vad ca din ce in ce mai multi oameni si in special tineri isi indreapta atentia spre cei mai putin norocosi, care din pacate….sunt multi…si spre rusinea societatii…si mai multi sunt copii.
Cu acest proiect incercam sa indreptam putin din lucrurile strambe, si acesti copii sa priveasca cu incredere spre lumea in care s-au trezit fara voia lor captivi in neputinta.
Il felicit pe domnul dr. Razvan Savu si echipa Teddy Care care au inteles ca nu este suficient doar sa-ti desfasori activitatea intr-o comunitate, ci este nevoie si de un exemplu si o marturie a umanitatii.”

Alatura-te campaniei! Implica-te!

Povesteste-le prietenilor tai despre campanie, daruieste din suflet lucruri pentru acesti copii si, nu in ultimul rand, adu-ti la tratamente dentare copilul sau adolescentul. Astfel vei contribui la redarea zambetului sanatos cat mai multor copii cu posibilitati reduse aflati in plasament in cele 4 centre incluse in campanie. O parte din veniturile clinicii Teddy Care vor fi utilizate pentru tratarea problemelor dentare ale acestor copii in perioada ianuarie – iunie 2014.

Distribuie in retelele sociale acest articol daca iti place!

Initiatorii campaniei sociale

Teddy Care
Clinica stomatologica pentru copii si adolescenti
str. Semeurei, nr. 58, et. 2, Pitesti
0348 421 222 sau 0762637743
www.teddycare.ro

Fundatia Lumina in suflet
Calea Craiovei, nr. 92, bl. V1, et. D2, Pitesti
0248.211.911
fundatialuminainsuflet@yahoo.com
www.fundatia-luminainsuflet.ro

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.