ico

Blog

Un zambet cat o mie de cuvinte

Denisa a fost un caz emotionant, dificil din punct de vedere medical, dar si extrem de delicat – vorbim despre un copil de 10 ani respins in numeroase clinici din Bucuresti si Valcea, din cauza varstei si a complexitatii problemelor dentare. Pentru noi, acestea au fost exact motivele care ne-au determinat sa o ajutam sa redevina un copil zambitor si sanatos.

(more…)

Respiratia orala

Normala in anumite situatii care implica efort fizic, respiratia orala (pe gura) poate crea numeroase probleme atunci cand devine un obicei. Iar aceste probleme sunt deosebit de serioase in cazul copiilor, deoarece afecteaza pe termen lung cavitatea orala, dezvoltarea fetei si numeroase functii ale organismului.

(more…)

Consultatia stomatologica inainte de inceperea scolii

E greu sa te pregatesti pentru scoala cand copiii vor sa profite la maximum de ultimele zile de vacanta, insa sunt lucruri pe care nu e bine sa le lasi chiar pe ultimul moment. Iar consultatia stomatologica inainte de inceperea scolii e unul dintre acestea. De ce? Pentru ca iti doresti ca anul scolar sa fie plin de succes, nu de absente si rezultate slabe cauzate de probleme dentare.

(more…)

Rasul ca mod de viata

Intr-o lume in care toti suntem pe fuga si avem din ce in ce mai putine motive sa zambim, o atitudine relaxata poate schimba serios calitatea vietii. Ganditi-va ca rasul si jocul sunt esentiale pentru a dezvolta relatii solide si sanatoase, atat pentru noi, cat si pentru copiii nostri.

(more…)