Atelierul de quilling si origami

0

Atelierul de quilling si origami este sustinut de Preda Anca Stefania, in fiecare miercuri de la ora 17:00, timp de 2 ore. Se adreseaza copiilor de peste 7 ani si primul este Gratuit!

Quillingul este o arta a rasucirii hartiei, unde se folosesc fasii din hartie colorata, iar origami este arta impaturirii hartiei, unde se folosesc coli de hartie colorata sau reciclata.

Origami este arta traditionala japoneza, folosita ulterior si ca instrument de educatie si terapie, prin care se obtin reprezentari din natura sau ale unor personaje imaginare, prin plierea sau taierea unor bucati (dreptunghiuri) din hartie, rezultatul fiind tridimensional.

Quilling sau arta de a rula hartia este o tehnica veche a carui nume deriva de la cuvantul quill (eng) – pana si se refera la penele de gasca crapate la varf cu care calugarii rasuceau fasii de hartie. Calugarii decorau bibliile, mobilierul sau icoanele cu fasii de hartie. Cele mai vechi piese decorate cu elemente quilling sunt datate din perioada timpurie a secolului XVII.

Atelierul de quilling si origami

Ii puteti oferi copilului dumneavoastra:

  1.   modalitate de petrecere a timpului liber;
  2.   metoda de relaxare, de crestere a stimei de sine, de implinire sufleteasca;
  3.   modalitate de corectare a deficientelor de atentie si concentrare;
  4.   rezultate imediate in stimularea creativitatii si imaginatiei, cresterea capacitatii de memorare si concentrare;
  5.   imbunatatirea indemanarii si a coordonarii ochi-mana;
  6.   experimentarea lucrului in echipa;
  7.   mentinerea mediului de viata curat si ordonat;
  8.   imbogatirea cu noi cunostiinte de decorare a mediului de viata.

Rezarva-i acum un loc micutului la numarul 0348 421 222.
Va asteptam cu drag!

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.