ico

Ateliere pentru parinti

Organizam cate un atelier pe luna si abordam teme precum: “Controlul furiei la parinti”, “Limitele in privinta copiilor”, “EU, TU SI RELATIA NOASTRA! – Atelier de consolidare a relatiei parinte copil”.
Aceste ateliere pentru parinti sunt sustinute de psiholog Delia Raduca, timp de 2 ore.

Toata lumea acuza parintii pentru problemele copiilor si pentru probleme pe care oamenii tineri se pare ca le-ar cauza societatii. Este numai vina parintilor, se lamenteaza expertii sanatatii mentale, dupa ce examineaza statisticile infricosatoare ale cresterii rapide a numarului de copii care dezvolta serioase sau paralitice probleme emotionale, care devin victime ale dependentei de droguri sau care se sinucid. Liderii politici si ofiteri ai legii blameaza parintii pentru crestrea unei generatii de gasti, adolescenti cu tendinte de omucidere, studenti violenti si criminali. Si cand copiii esueaza in scoli sau renunta fara speranta, profesori si administratori ai scolii pretind ca parintii sunt de vina.

Totusi, pe parinti cine ii ajuta? Cat de mult efort este depus pentru a asista parintii in a deveni mai eficienti in cresterea copiilor? Unde pot invata parintii ce fac gresit si ce ar putea sa faca in mod diferit?

Ateliere – Parintii sunt acuzati, dar nu antrenati!

Aceste ateliere pentru parinti vizeaza discutii despre copii, evolutia acestora, extinderea informationala legata de educatia copiilor, cunoasterea psihologica a nevoilor acestora, posibile dificultati in relatia parentala, stabilirea limitelor, cadrul emotional, comunicarea asertiva, inteligenta emotionala, despre furie si alte emotii, etc. O alta directie, optionala, este dezvoltarea personala a parintilor, constientizarea nevoilor personale si accesul la resurse creative si alternative.

Galerie foto

Rezarva-i acum un loc micutului tau la ateliere la numarul de telefon 0348 421 222 sau la 0762 637 743.

Share Button
*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.