Atelier creativ pentru copii

2

Atelierul creativ este sustinut de d-na Silvia Savu, vineri 15 martie si sambata 16 martie, timp de 1,5-2 ore, participare Gratuita.

Acest atelier creativ are rolul de formare, educare si orientare a copilului in spirit creativ, econom, inventiv, practic si responsabil.

In cea mai mare parte cu materiale reciclate, materiale provenite din natura, materiale textile sau accesorii (nasturi, margele) copii dvs. au oportunitatea sa isi dezvolte imaginatia, creativitatea, spiritul inventiv si econom, respectul fata de natura, abilitatile de manualitate etc.

Copilul dvs. are ocazia sa descopere cate lucruri minunate, utile sau decorative, se pot obtine de exemplu dintr-o banala sticla de plastic pe care o aruncam nonsalat la gunoi si cata economie poate aduce acest lucru, familiei lui.

atelier creativ

Pentru acest atelier creativ am pregatit teme precum:
- tablouri si decoruri,
- lemnul fermecat,
- gentuta personalizata,
- rochita papusii,
- vaze din sticle de plastic si aranjamente florale.

Creativitatea, inventivitatea si inclinatia spre util si frumos cu care ne-a obisnuit d-na Silvia Savu, ne-ar putea permite sa insiram aici multe, multe alte lucruri. Insa, pentru convingerea dvs., va invitam sa aduceti copilul la unul dintre atelierele demonstrative Gratuite:
- Vineri, 15 martie, ora 17:00
- Sambata, 16 martie, ora 10:00.
Tema propusa pentru aceste doua ateliere va fi “Tablouri de primavara”!

Rezarva-i acum un loc micutului la numarul 0348 421 222. Va asteptam cu drag!

Share Button

2 Comentarii “Atelier creativ pentru copii

  1. Pingback

  2. Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.