Atelier creatie si dezvoltare personala

1

Pentru copii primavara este mai mult decat un prilej de a oferi martisoare, ea este si confirmarea faptului ca isi pot exprima multumirea, recunostiinta si iubirea fata de femeile din viata lor.

Astfel ca v-am pregatit o surpriza, va invitam sa intampinam primavara asa cum se cuvine la primul atelier de creatie si de dezvoltare personala al ursuletului Teddy, pe 26 februarie, ora 18:00, unde micutul tau va realiza “Martisoarele magice” din viata sa. Sunt magice deoarece ele vor fi daruite persoanelor iubite si vor exprima aprecierile, dorintele, multumirile, urarile si toate lucrurile minunate care se gasesc in sufletul sau, de asemenea magia provine de la atmosfera calda si vesela din cadrul atelierului.

atelier de creatie

Acest atelier este sustinut de psiholog Delia Mihaela Răducă si se adreseaza copiilor cu varsta peste 4 ani. Intr-o grupa vor participa maxim 10 copii.

“Martisoarele magice” nu este doar un atelier ,este o ocazie pentru copii de a le spune celor dragi cat de mult inseamna pentru ei. S-ar putea ca aceste cuvinte de multumire sa fie unele dintre cele mai pretioase cadouri ale primaverii.

Atelierul este si un prilej de a-i arata copilului ca valoarea unui lucru facut cu drag este mult mai mare decat valoarea oricarui lucru gata cumparat. In aceasta perioada, tentatia de a cumpara mai mult decat e nevoie este foarte mare si putem ceda acestor tentatii. Pentru a nu cadea in capcana cumparaturilor, dar si pentru a fi o lectie de viata de a nu cere in continuu jucarii drept cadouri, le poti arata ca lucrurile cu adevarat valoroase sunt cele in care pun suflet.

Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile si este necesara rezervarea locului la numarul de telefon 0348 421 222.

Va asteptam cu mare drag.

Psiholog Delia Mihaela Răducă.

Share Button

Un comentariu “Atelier creatie si dezvoltare personala

  1. Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.