ico

Aparat dentar Safir

Aparatul dentar iti asigura un zambet frumos si sanatos, insa faptul ca este vizibil pe parcursul tratamentului te poate determina de multe ori sa amani purtarea lui. Solutia este sa alegi un aparat dentar discret!
Aparatul dentar Safir este fizionomic (discret, care se vede foarte putin) potrivit persoanelor care lucreaza cu publicul sau care doresc sa poarte un aparat preferat de celebritati. Este usor de purtat si nu se coloreaza. In plus, este discret si elegant datorita cristalelor de safir.
Medicul ortodont al clinicii stomatologice pentru copii Teddy Care va ofera in cadrul unei consultatii toate detaliile cu referire la aparatul dentar Safir.

aparat dentar safirCe sunt bracket-urile din Safir ?

Bracket-urile sunt mici piese care se lipesc pe dinti si care permit fixarea unor arcuri sau legaturi cu ajutorul carora se indreapta dintii.
Unele dintre cele mai inovatoare si moderne tipuri de bracketuri sunt cele din safir. Bracketurile aparatului dentar din Safir au o culoare asemanatoare dintilor si un efect cameleonic, astfel ca nu se pot distinge de la distanta. Safirul este al doilea mineral ca duritate, dupa diamant, astfel ca este ideal pentru aparatele dentare. Pentru acest aparat dentar, fiecare cristal de safir este prelucrat si slefuit la temperaturi ridicate, pentru a obtine un bracket clar si dur.

Beneficiile purtarii aparatului dentar din Safir

• Aparatul dentar din Safir este solutia ideala pentru corectarea danturii, prin aplicarea de presiune continua asupra dintilor.
• Pe langa indreptarea danturii, aparatul dentar previne caderea dintilor strambi care nu au loc pe arcada, slabirea maxilarului, cariile sau boala paradontala.
• Datorita alinierii dintilor si inchiderea perfecta a maxilarului durerile de dinti in timpul meselor vor disparea complet.
• Aparatul dentar imbunatateste fizionomia fetei si reda increderea in sine.
• Repozitionarea corecta a dintilor pe arcada ajuta la realizarea unei igiene corespunzatoare si automat la prevenirea cariilor. In acest sens, dintii vor fi mai sanatosi, mai rezistenti si mai usor de ingrijit.

STIAI CA?
Pentru a stabiliza dintii in noua lor pozitie, dupa demontarea aparatului dentar, se foloseste obligatoriu un aparat de contentie. La sfarsitul tratamentului ortodontic, dintii sunt pozitionati si aliniati corect pentru o muscatura normala si pentru un zambet estetic. Dar, cu toate astea, acestia au tendinta de a reveni in pozitia initiala daca nu este folosit aparatul de contentie corect si constant.

Share Button
*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.