ico

Clear - Aligner

Clear Aligner este un aparat dentar invizibil, puternic si eficient. La fel ca si in cazul aparatelor traditionale iti indreapta dintii pas cu pas, aplicand o forta controlata si constanta asupra lor, pana se aliniaza asa cum dorim, insa nu are bracketi sau sarme.

stomatologieClear Aligner utilizeaza o tehnologie avansata care se bazeaza pe imaginea computerizata 3D pentru a-ti transforma amprenta dentara intr-o serie de alignere mobile. Odata ce amprenta dentara a ajuns in laboratoarele Scheu Dental, se creeaza imaginea 3D si gutierele pentru dintii tai.
Pentru ca fiecare persoana este unica, Clear Aligner ofera un tratament individualizat. Astfel, medicul ortodont al clinicii stomatologice Teddy Care iti poate arata pe computer cum functioneaza aparatul tau si care va fi rezultatul.
In decursul tratamentului vei purta mai multe seturi de alignere, fiecare fiind inlocuit o data la 2 saptamani, pana cand dintii tai vor fi perfect aliniati.

Alegerea unui aparat dentar invizibil – Clear Aligner:

• Este transparent – alignerele sunt transparente, nu se vad si astfel nu iti afecteaza viata sociala;
• Este confortabil – nu are bracketi sau sarme, nu te irita, vei si uita ca ai aparat.
• Este detasabil – poti sa il scoti cand mananci, bei sau iti faci igiena dentara.
• Este igienic – alignerele se pot curata foarte usor folosind pasta si periuta de dinti.
• Este unic – poti sa vezi cum vor arata dintii tai la final.


clear-aligner

Share Button
*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.