Aparat dentar invizibil (Aparatul dentar din Safir)

0

Aparatul dentar invizibil din Safir este o modalitate moderna si eficienta de a corecta imperfectiunile danturii.
Este usor de purtat, nu se coloreaza si nu permite depunerea de alimente si calcar. In plus, este discret si elegant datorita cristalelor de safir.

Aparatul dentar din Safir este un aparat dentar invizibil care se foloseste pentru corectarea danturii.Este conceput pentru persoanele active, care petrec mult timp in compania altor persoane si pentru care aspectul fizic este foarte important. El asigura un zambet care nu te va face sa te simti jenat atunci cand zambesti.

aparat dentar

Ce sunt bracket-urile din Safir

Bracket-urile sunt mici piese care se lipesc pe dinti si care permit fixarea unor arcuri sau ligaturi cu ajutorul carora se indreapta dintii. La inceput bracket-urile au fost fabricate din metal inoxidabil, la fel ca si arcurile folosite in ortodontie. Astazi tehnologia bracketurilor a evoluat foarte mult astfel ca pacientii au de ales din mai multe tipuri.Unele dintre cele mai inovatoare si moderne tipuri de bracketuri sunt cele din safir. Bracketurile aparatului dentar din Safir au o culoare asemanatoare dintilor si un efect cameleonic, astfel ca nu se pot distinge de la distanta. Safirul este al doilea mineral ca duritate, dupa diamant, astfel ca este ideal pentru aparatele dentare. Pentru aparatul dentar, fiecare cristal de safir este prelucrat si slefuit la temperaturi ridicate, pentru a obtine un bracket clar si dur.

Beneficiile aparatului dentar invizibil din Safir

Aparatul dentar din Safir (aparatul dentar invizibil) este solutia ideala pentru corectarea danturii, prin aplicarea de presiune continua asupra dintilor. Pe durata tratamentului, dintii nu vor mai avea spatii intre ei si se vor indrepta foarte frumos.

Pe langa indreptarea danturii, aparatul dentar previne caderea dintilor strambi care nu au loc pe arcada, slabirea maxilarului, cariile sau boala paradontala.

Datorita alinierii dintilor si inchiderea perfecta a maxilarului durerile de dinti in timpul meselor vor disparea complet.

Aparatul dentar invizibil imbunatateste fizionomia fetei si reda increderea in sine.

Repozitionarea corecta a dintilor pe arcada ajuta la realizarea unei igiene corespunzatoare si automat la prevenirea cariilor.In acest sens, dintii vor fi mai sanatosi, mai rezistenti si mai usor de ingrijit.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Prin completarea acestui formular am citit și sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.